Wij vinden voor u de leukste activiteiten en huisjes in de Ardennen – zonder extra kosten

5 ideeën voor de herfstvakantie

28
aug
2014

Raften Ardennen canyoning in de Ardennen

Met de kinderen het avontuur tegemoet in de Ardennen! De herfstvakantie is hét moment voor een actieve week met het hele gezin. Daag elkaar uit, zoek de spanning op en beleef onvergetelijke momenten. De volgende activiteiten zijn stoer, meeslepend en stiekem heel goed te doen voor jong en oud:

  1. Challenge parcours:  klimmen met een echte gordel, touwbruggen, boomtoppen-tocht, abseilen, kortom: spektakel.
  2. Speleologie: ontdek de bijzondere ondergrondse wereld: klim, glij en glibber door smalle gangen en donkere dieptes. Superspannend en fysiek uitdagend!
  3. Canyoning: nog maar kort mogelijk in de Ardennen, maar nu al een top-activiteit: je daalt in een wetsuit de bedding van de rivier af door te zwemmen, lopen, springen, glijden en abseilen. Heel avontuurlijk, op een unieke locatie.
  4. Raften: laat het maar lekker regenen, dan zit de rivier goed vol en stroomt het wilde water met hoge snelheid naar beneden. Bedwing de stroomversnellingen en peddel er samen flink op los. Niet bang zijn om nat te worden….
  5. Buks- en boogschieten: wie van jullie is de beste schutter? Leer de technieken van het buks- en handboogschieten van de instructeur en ga voor de roos! Het competitie-element maakt het extra leuk!

Reacties

reacties