Wij vinden voor u de leukste activiteiten en huisjes in de Ardennen – zonder extra kosten

Gastenboek

  Vrijblijvend advies

  Wilt u direct een advies op maat, vul dan het onderstaande formulier in.

  Naam *

  Telefoon

  Periode

  Email *

  Aantal personen

   

  11 Comments
  1. Weer een superweekend gehad door jullie goede zorgen. Bedankt!

   1
  2. De djembé-workshop was een heel leuke ervaring, op een intensieve , vrolijke , ritmische, technische manier gebracht door Friso. De reacties van onze dames
   achteraf waren zeer lovend en enthousiast, Friso mag gerust nog een keer langs komen met zijn djembe. We hadden een fantastische namiddag!

   2
  3. Wij zijn goed geholpen door Friso. De bussen van en naar onze activiteiten waren goed geregeld.
   Hij is zeer vriendelijk en ook steeds bereikbaar. Wanneer er een probleem was, werd deze onmiddellijk verholpen.

   Graag willen wij in de toekomst op deze manier blijven verder werken.

   Vriendelijke groeten,
   Nancy Dils

   3
  4. Dag Friso,

   Ik wil je graag wat feedback geven over het weekend.

   Het huis was super, heerlijk groot, nieuw en er is aan (bijna) alles gedacht. Met de discount voor de late boeking was het echt een superdeal!
   De speleo was een hele toffe ervaring voor iedereen, en de begeleiders waren super (en flexibel, aangezien we de weg waren kwijtgeraakt en laat waren). En Thomas was helemaal een superheld omdat hij nog terug binnen is gegaan om de autosleutels te zoeken (en vinden!) die we binnen verloren hadden.

   De tijd ertussen om naar het boogschieten te gaan was niets teveel; we konden ook daar later starten om nog iets te kunnen eten.
   Wel waren we verrast over de prijs van het boogschieten; we waren uitgegaan van de (vanaf) prijs op jouw website en hadden niet meer apart op de website gecheckt. Het was fijn geweest als je ons nog een overzichtje had kunnen bezorgen van de totale kosten.
   Los daarvan was de prijs gewoon ook echt wel heel hoog, we hebben ongeveer anderhalf uur met 1 instructeur doorgebracht en er waren niet genoeg bogen voor iedereen. De kids vonden het wel superleuk – een volgende keer zouden we het ws alleen voor hun boeken.
   Vandaag hebben we nog heerlijk gewandeld in de bossen bij La Roche en afgesloten met een pannenkoek in de creperie, en nu zijn we weer op weg naar huis.

   Bedankt voor je hulp; als je de volgende keer nu ook nog zon kunt regelen is het helemaal perfect

   4
   • Dank voor je positieve feedback Gabry! Superleuk dat jullie zo’n geslaagde vakantie hadden. We nemen je tip ter harte en zien je graag nog eens terug in de Ardennen!

    4
  5. Friso heeft voor ons de activiteiten in de regio Durbuy tip-top geregeld. Vriendelijk, bereikbaar en met veel begrip van onze wensen kiezen uit de vele alternatieven. Bij Friso ook melding gemaakt van een licht gebrek aan professionaliteit van de begeleiders van een van de aanbieders. Dit heeft Friso kordaat opgepakt en naar behoren opgelost. Friso, dank! We komen bij je terug!

   5
  6. Hai Friso,
   Het boogschieten was gisteren super.
   Het eten gisterenavond…. Meer dan super 🙂
   Amai, hier is echt ten volle genoten van het lekkere eten en de goede service!
   Nog eens dikke merci voor je hulp. Wees er maar zeker van als we
   weerkeren dat je ons nog eens hoort en dat we reclame zullen maken
   voor je ( we kennen mensen die ook naar hier komen vr weekends)
   Dikke dikke merci

   6
  7. Ardennen actief is een betrouwbare partner voor als u een activiteit in de Ardennen wilt plannen. Ikzelf had bij een andere organisatie een canyoning dag geboekt die op het laatste moment niet door kon gaan. Ardennen Actief heeft voor mij in zéér korte tijd een alternatief kunnen vinden.
   E-mails worden snel beantwoord en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Kortom, ik weet wie ik de volgende keer bel als ik iets in de Ardennen wil organiseren.

   7
  8. Hartelijk dank voor de fantastische activiteiten. We hebben ontzettend genoten in een sprookjesachtige en besneeuwde omgeving. Helaas kon het downhill mountainbiken niet doorgaan wegens de sneeuwval, maar het quadrijden bleek een goed – zo niet nog beter – alternatief.
   De soep en warme drankjes tijdens de lunch waren zeer welkom om weer op temperatuur te komen.
   Het aansluitende canyoningen was helemaal een unieke ervaring dat een bijna magisch perspectief bood op de omgeving, absoluut een aanrader!

   8
  9. Gisteren een super dag gehad. We zijn gaan quad rijden georganiseerd door Ardennenctief!
   Veel informatie gekregen en heel bereidwillig.
   Een echte aanrader en voor herhaling vatbaar!

   Bedankt!

   9
  10. Wat een topweekend hebben wij gehad! Alles was uitstekend geregeld door Friso, ongeacht de lastigheid van onze wensen soms. 😉 Contact met hem voor, tijdens en na het weekend was uitstekend. Hij stond mij altijd heel vriendelijk te woord. Daarnaast heeft Friso ook erg zijn best gedaan voor om voor ons accomodatie te vinden in een toch al vrij drukbezet weekend. Uiteindelijk kon wat ons betreft het huis niet beter. De activiteiten die we gepland hadden (dropping, klettersteigen, mountainbiken en kajakken) waren heel gaaf en ook perfect geregeld. Het enige wat we hoefden te doen was op tijd ter plaatse zijn. Heel erg bedankt voor een heerlijk en actief weekend in de Ardennen!

   10

  Geef een reactie