Wij vinden voor u de leukste activiteiten en huisjes in de Ardennen – zonder extra kosten

Paintball

 
Paintball Ardennen
Paintball Ardennen
Paintball Ardennen
 
Maak van je vrienden of familie tijdelijk je vijanden in jullie weekend in de Ardennen… Een potje Paintball staat garant voor spanning en lol. Er zijn verschillende spelvarianten mogelijk: verover de vlag, bescherm de president, ieder voor zich…
De verschillende locaties in de Ardennen waar je kunt paintballen zijn prachtig: bossen, beekjes en veel struikgewas om je achter te verstoppen en de perfecte verrassingsaanval voor te bereiden!

Je krijgt een overall, een masker en natuurlijk een geweer. Iedereen met een leeftijd vanaf 16 jaar mag meedoen aan dit spannende spelletje: let’s  Paintball!

Vanaf € 26,- per persoon

friso verteltPaintballen kan op veel verschillende plaatsen in de Ardennen, maar er zijn een stuk of drie locaties die ik zelf echt zeer de moeite waard vind. Mooi opgezette terreinen in de ruige natuur, waar je je perfect kunt verstoppen voor een verrassingsaanval.  Paintball kan zoveel meer zijn dan een geweer met verfkogeltjes leegschieten. Het ligt er maar net aan wat jullie als groep willen. De instructeurs kunnen jullie altijd originele voorstellen doen voor verschillende spelvarianten. In het ene spel staat het team centraal en is samenwerken de opdracht, in een andere variant kan het beschermen van één persoon de opdracht zijn. Maar het belangrijkste blijft natuurlijk: raak schieten.

De aard van het beestje

Jongens, meiden, mannen, dames; iedereen kan meedoen, maar ik adviseer een minimale leeftijd van 16 jaar voor alle deelnemers. Het is mooi om te zien hoe tijdens een potje paintball soms onverwachte talenten naar voren komen. Zo zijn de dames vaak betere schutters: ze durven hun kansen af te wachten, en gaan heel slim te werk. De macho’s hebben net hun magazijn leeggeschoten als er een vrouw achter een boom vandaan komt om ze met een welgemikt schot uit te schakelen. Zo krijgt het spelletje vaak een verrassende winnaar.

Veilig en fun

Verfkogels kunnen hard aankomen. Daarom moet je goed beschermd aan dit spel beginnen. Je draagt dus altijd een veiligheidshelm en een overall om je kleding te beschermen tegen de verfklodders die in het rond vliegen. Schiet niet van te dichtbij, want dan houd je een blauwe plek over aan deze activiteit. Het is goed om te weten dat je altijd extra munitie kunt kopen bij de instructeur. Slim om daar vooraf al wat over af te spreken met je teamgenoten, helemaal als jullie van plan zijn om eens flink los te gaan.

Paintball is gewoon het leukst in de ruige natuur van de Ardennen.

    Vrijblijvend advies

    Wilt u direct een advies op maat, vul dan het onderstaande formulier in.