Wij vinden voor u de leukste activiteiten en huisjes in de Ardennen – zonder extra kosten
Bedrijfsuitje in de ardennen, teambuilding met overnachting

Compleet verzorgde bedrijfsuitjes in de Ardennen

Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje en teambuilding in de Ardennen

Bedrijfsuitjes en teambuildingsdagen staan bij vrijwel iedere onderneming als zeer waardevolle evenementen op de agenda. Teambuilding wordt ingezet om managers, afdelingen en medewerkers als ‘team’ in beweging te krijgen om een gezamenlijk doel te bereiken. Soms kan het voor een bedrijf lastig zijn om voor een evenement een geschikte locatie, dan wel activiteit te vinden. Er dient tenslotte rekening te worden gehouden met verschillende verwachtingen en wensen naast een passend budget.

Ardennen Actief heeft ruim 20 jaar ervaring in de organisatie van outdoor-activiteiten in de Ardennen. Het is onze specialiteit om verschillende groepen mensen te helpen bij het maken van de juiste keuzes als het gaat om het plannen van bedrijfsuitjes en teambuildingsdagen. Bedrijfsuitjes lenen zich perfect om met elkaar een unieke, waardevolle belevenis te creëren en waar kan dat beter dan in een prachtig, ongerept natuurgebied als de Ardennen!

Uw bedrijfsuitje tot in de details geregeld

Outdoor bedrijfsuitjes zorgen voor teambuilding, sportiviteit en creativiteit. Natuurlijk wilt u dat een outdoor evenement origineel en actueel is en dat u kunt kiezen uit een groot aanbod van verschillende activiteiten. Dat lijkt een lastige opgave, maar met onze hulp zeker te verwezenlijken! Actief, culinair, creatief of ontspannend? Wij bieden outdoor activiteiten aan in een mooi afwisselend landschap van ruige rotsformaties tot rustig kabbelende riviertjes.

Het aanbod van bedrijfsuitjes in de Ardennen wordt met zorg samengesteld aan de hand van uw wensen en onze ervaring, wat uw bedrijfsevenement uniek maakt. Denk aan uitdagende mountainbiketochten waarbij kracht en conditie op de proef wordt gesteld, het opbouwen van adrenaline tijdens het raften op wilde rivieren of denk aan een creatieve beleving in de prachtige natuur door te schilderen of te schrijven met een ervaren gids.

 
Raften Ardennen
Raften Ardennen
Raften Ardennen
 

Teambuilding met overnachting

De Ardennen staan bekend om de prachtige panorama’s, immense bossen en ruige natuur. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen bij de woeste rivieren, steile kliffen en rotsformaties. Rustzoekers en artistiekelingen worden overspoeld door natuurschoon en pittoreske dorpjes en kastelen. Maar de Ardennen hebben nog zoveel meer te bieden! Het is daarom niet vreemd dat steeds meer ondernemingen ervoor kiezen om hun bedrijfsevenement te spreiden over meerdere dagen. Teambuilding in de Ardennen met overnachting is een gewilde en unieke manier om meerdere wensen en activiteiten te bundelen in een weekend of (mid)week. Een teambuilding weekend in de Ardennen geeft uw bedrijf de mogelijkheid om meer outdoor activiteiten te ontdekken en uit te proberen en kan bijdragen aan het creëren of juist versterken van het teamspirit. Want na een dag vol spanning en sensatie is het toch heerlijk om met elkaar als team een drankje te drinken en te proosten op de volgende avontuurlijke dag die komen gaat. 
Het decor van de Belgische Ardennen is ideaal, de faciliteiten zijn perfect en met een vakantiewoning (of een groepsaccommodatie) in de Ardennen als verblijfplaats is het verhaal compleet. Zo kan de verscheidenheid aan activiteiten in deze regio nog beter ontdekt worden en hoeft u geen nee te zeggen tegen activiteiten die niet meer passen binnen uw volle dagprogramma, maar waar wel uw voorkeur naar uit gaat. De Ardennen is een groot gebied dat vele mogelijkheden kent wat buitensport betreft. Het zou toch zonde zijn als u daar, samen met uw team/bedrijf/collega’s, niet grondig gebruik van zou maken. Ardennen Actief helpt u mee in uw zoektocht naar zowel een passend activiteitenaanbod als een geschikte verblijfslocatie die geheel aan uw persoonlijke wensen voldoet. Omdat we bij veel (groeps-)huizen korting kunnen krijgen, betaalt u nooit teveel. Wij bieden huizen aan in verschillende groottes en prijsklassen, van charmante chaletjes tot luxe villa’s. Geef ons uw voorkeur aan en wij gaan op zoek naar een passende locatie met leuke activiteiten die altijd in de buurt zijn.


Teambuilding in de Ardennen is grensverleggend

Wanneer men denkt aan een bedrijfsuitje of een teambuilding in de Ardennen wordt er al snel gedacht aan de meest bekende, sportieve outdoor bedrijvigheid. Natuurlijk is deze regio de geschikte plek voor fanatieke mountainbikers, quad rijders en kanovaarders, echter zijn er steeds meer nieuwe, sportieve activiteiten in opkomst welke Ardennen Actief voor u verzameld heeft. Wij zijn op de hoogte van de meest nieuwe, unieke outdoor activiteiten en sporten. Denk bijvoorbeeld aan canyoning, waarbij men al zwemmend en klimmend de loop van een rivier door een kloof volgt of rotswandklimmen met een eigen vooraf uitgestippelde route of juist een vaste route met een ervaren gids. Doe mee met uw team aan een challenge parcours, de ultieme uitdaging in de Ardennen voor iedereen die zijn grenzen wil verleggen. Kortom: Zoekt u samen met uw team naar spanning, uitdaging en avontuur?! Ga dan voor een teambuilding in de Ardennen met verblijfsaccommodatie om zo meer activiteiten te kunnen beproeven in dit geweldige landschap.

Kortom: Zoekt u samen met uw team naar spanning, uitdaging en avontuur? Wilt u een buitengewoon
origineel evenement boeken waarbij diversiteit en onvergelijkelijk de kernwoorden zijn? Ardennen
Actief is op de hoogte van de meest nieuwe, sensationele outdoor activiteiten en sporten.
Omdat wij met ruim 200 partners samenwerken is het bijna altijd mogelijk om uw bedrijfsuitje geheel
op maat te maken. Nergens anders worden uw wensen zo compleet ingevuld en tot een evenement
omgevormd dan bij ons. Ardennen Actief onderscheidt zich van andere aanbieders door
outdoor activiteiten aan te bieden die zelfs online niet te vinden zijn! Bent u nieuwsgierig geworden
naar ons aanbod? Boek dan nu uw evenement en wij verzekeren u dat uw medewerkers nog
lang zult napraten over de uitzonderlijke teamdag!


Ardennen Actief meer dan sportieve activiteiten alleen

Ardennen Actief is niet alleen zeer bedreven in het aanbieden van sportieve outdoor activiteiten, zij laten u ook kennismaken met het adembenemende, rustige natuurschoon dat de Ardennen te bieden heeft. Een aantal leuke workshops die gegeven worden in deze prachtige omgeving zijn bijvoorbeeld een djembe workshop, waar u kunt swingen met trommels of een roofvogel workshop waarbij er kennis gemaakt kan worden met de beste jagers van het vogelrijk en waarbij professionele valkeniers graag laten zien wat zij allemaal kunnen met de roofvogels, ook bij nacht! Creatief schrijven of schilderen, fotografie of een ontdekkingstocht door de natuur zijn ook workshops die Ardennen Actief voor uw team kan verzorgen. Een prettige bijkomstigheid is, dat de workshops gemakkelijk gegeven kunnen worden in of dichtbij uw vakantiewoning of groepsaccommodatie en op verschillende tijdstippen op de dag. Een les in schilderen of schrijven bij zonsopgang of een fotografeer sessie bij zonsondergang maken deze workshops extra speciaal en een uniek spektakel. 
Zoekt u een buitengewoon, sportief of creatief bedrijfsuitje of teambuildingsdag en vindt u het lastig om een goede keuze te maken in de verscheidenheid aan activiteiten die de Ardennen u biedt? Ardennen Actief helpt u mee in uw zoektocht binnen het activiteitenaanbod van outdoor sport-en spelbeoefening voor uw teambuilding. Naast het meedenken over uw verblijf en activiteitenprogramma, kan Ardennen Actief u ook informeren over bijkomende zaken zoals de verhuur van uw uitrusting, het vinden van geschikte eetgelegenheden in de buurt van uw accommodatie en andere toeristische informatie welke voor u van belang kunnen zijn. Ook het laten bereiden van een eenvoudige lunch of een uitgebreide barbecue op uw locatie behoort tot de mogelijkheden. We werken samen met lokale traiteurs die ons voorzien van geweldige producten. We verzorgen typische Ardeense barbecues (varken aan het spit!) of een driegangen diner met allure. Liever een wat persoonlijkere benadering binnen uw team en een intieme sfeer? Een thuiskok in uw vakantie- of groepsaccommodatie zorgt ervoor dat uw gezelschap onbezorgd kan genieten van kwaliteit en aandacht. Informeer naar de mogelijkheden voor catering en barbecue!

Top activiteiten van Ardennen Actief

Quad rijden
Wij bieden quad tochten aan op verschillende locaties in de Ardennen, dus altijd in de buurt van je
logeeradres. Lekker crossen in een prachtige omgeving, in ruige natuur; wij weten waar je de
mooiste off road routes kunt rijden. Wij vinden voor jullie groep de beste plek en kijken ook naar
welk type motoren (van 150 cc tot 750 cc) jullie graag willen besturen. Van ritjes van een uur voor
beginners, tot ruige tochten van drie uur, zeer technisch, voor de onvermoeibare quad-chauffeur.
Wij maken er graag iets speciaals van; een pauze bij een chocoladefabriek of een bierproeverij,
natuurlijk na afloop van de rit!
Voor gezinnen kan een tocht in een fourwheeldrive buggy ook heel avontuurlijk zijn! Kinderen mogen
zelfs op kleine quads op een parcours. Laat ons weten wat u zoekt, wij regelen de rest.

Lasergamen
Lasergamen, ofwel laserschieten, is ontzettend “hot” binnen de actieve teamspelen. Na een duidelijke
instructie van een professionele instructeur krijgt u een hightech laserpak aan met daaraan
een ultramoderne gun gekoppeld. Vervolgens worden de pakken geactiveerd en kan het spel van
start gaan. Lasergame is een spannend teamspel wat wordt gespeeld in twee of meer teams. In
een woeste, grillige omgeving is het de kunst om zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen.
Is uw team op zoek naar strijd en spanning, gecombineerd met samenwerking en bondgenootschap?
Dan is lasergamen een geschikte activiteit voor uw bedrijfsuitje.


Wij regelen het perfect passende bedrijfsuitje voor uw team

Vindt u het als onderneming lastig om een thema te verzinnen voor uw teambuildingsdag of bedrijfsuitje en kunt u wel wat inspiratie gebruiken? Geef de verzorging van uw evenement dan volledig over aan ons en wij maken uw bedrijfsfeest, jubileum of verenigingsuitje onvergetelijk door samen af te reizen naar de Ardennen! In overleg met u bedenken we het thema. Gaat u voor spanning en sensatie of heeft uw team meer behoefte aan het ontplooien van haar creativiteit? Ardennen Actief vult vervolgens het ideale plaatje voor u in. De locatie (kasteel, feesttent, chalets), de catering, de activiteiten, live muziek, animatie voor kinderen, binnen al deze onderdelen zijn wij zeer bedreven en hebben wij jarenlange kennis opgedaan. Dus bestaat uw team uit 10 of misschien wel uit 1000 personen, wilt u een basic of juist superluxe setting, met onze gedrevenheid en passie helpen wij u in het creëren van het juiste evenement voor uw bedrijf. 

Op onze website vindt u niet ons gehele aanbod van outdoor-activiteiten. Wij kunnen nog meer interessante belevenissen voor u regelen, waaronder helikoptervluchten en helikopterdroppings, waarbij u een sensationele vlucht ervaart en met huiveringwekkende snelheden raast over het landschap. Een absolute must om uw collega’s te verrassen! Een ander, leuke outdoor-activiteit is de knuffelpaal, waarbij teambuilding, samenwerking, communicatie en echt contact centraal staan om een groepsopdracht goed te kunnen uitvoeren. Verder staan ezeltje rijden, fakkeltochten, blaaspijpschieten, een cursus wildwatervaren of een bezoek aan de bierbrouwerij op onze programmalijst. Bent u ook nieuwsgierig geworden naar boogschieten bij nacht of onze Adventure race? Neem dan contact met ons op voor het doorspreken van de vele mogelijkheden! 


Vanaf € 22,50 per persoon!

  Vrijblijvend advies

  Wilt u direct een advies op maat, vul dan het onderstaande formulier in.

  Naam *

  Telefoon

  Periode

  Email *

  Aantal personen

   

   Vrijblijvend advies

   Wilt u direct een advies op maat, vul dan het onderstaande formulier in.

   Naam *

   Telefoon

   Periode

   Email *

   Aantal personen