Wij vinden voor u de leukste activiteiten en huisjes in de Ardennen – zonder extra kosten
Bedrijfsuitje in de ardennen, teambuilding met overnachting

Compleet verzorgde bedrijfsuitjes in de Ardennen

Bedrijfsuitjes

kajakken en kanoën in de Ardennen - activiteit voor het gezin, tijdens een bedrijfsuitje of familieweekend
groepsaccommodatie Ardennen gezellig terras op binnenplaats

Bedrijfsuitje en teambuilding in de Ardennen

Bedrijfsuitjes en teambuildingsdagen staan bij vrijwel iedere onderneming als zeer waardevolle evenementen op de agenda. Teambuilding wordt ingezet om managers, afdelingen en medewerkers als ‘team’ in beweging te krijgen om een gezamenlijk doel te bereiken. Soms kan het voor een bedrijf lastig zijn om voor een evenement een geschikte locatie, dan wel activiteit te vinden. Er dient tenslotte rekening te worden gehouden met verschillende verwachtingen en wensen naast een passend budget.

Ardennen Actief heeft ruim 10 jaar ervaring in de organisatie van outdoor-activiteiten in de Ardennen. Het is onze specialiteit om verschillende groepen mensen te helpen bij het maken van de juiste keuzes als het gaat om het plannen van bedrijfsuitjes en teambuildingsdagen. Bedrijfsuitjes lenen zich perfect om met elkaar een unieke, waardevolle belevenis te creëren en waar kan dat beter dan in een prachtig, ongerept natuurgebied als de Ardennen!

Uw bedrijfsuitje tot in de details geregeld

Outdoor bedrijfsuitjes zorgen voor teambuilding, sportiviteit en creativiteit. Natuurlijk wilt u dat een outdoor evenement origineel en actueel is en dat u kunt kiezen uit een groot aanbod van verschillende activiteiten. Dat lijkt een lastige opgave, maar met onze hulp zeker te verwezenlijken! Actief, culinair, creatief of ontspannend? Wij bieden accommodatie, catering en outdoor activiteiten aan in een mooi afwisselend landschap van ruige rotsformaties tot rustig kabbelende riviertjes.

Het aanbod van bedrijfsuitjes in de Ardennen wordt met zorg samengesteld aan de hand van uw wensen en onze ervaring, wat uw bedrijfsevenement uniek maakt. Denk aan uitdagende mountainbiketochten waarbij kracht en conditie op de proef wordt gesteld, het opbouwen van adrenaline tijdens een hoogteparcours of klettersteig, of denk aan samenwerken als team in de prachtige natuur tijdens bushcraften en teambuildingsspellen.

 
Challenge Parcours Ardennen
Challenge Parcours Ardennen
Challenge Parcours Ardennen
 

Teambuilding met overnachting

De Ardennen staan bekend om de prachtige panorama’s, immense bossen en ruige natuur. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen bij de woeste rivieren, steile kliffen en rotsformaties. Rustzoekers en artistiekelingen worden overspoeld door natuurschoon en pittoreske dorpjes en kastelen. Maar de Ardennen hebben nog zoveel meer te bieden! Het is daarom niet vreemd dat steeds meer ondernemingen ervoor kiezen om hun bedrijfsevenement te spreiden over meerdere dagen. Teambuilding in de Ardennen met overnachting is een gewilde en unieke manier om meerdere wensen en activiteiten te bundelen in een weekend of (mid)week. Een teambuilding weekend in de Ardennen geeft uw bedrijf de mogelijkheid om meer outdoor activiteiten te ontdekken en uit te proberen en kan bijdragen aan het creëren of juist versterken van het teamspirit. Want na een dag vol spanning en sensatie is het toch heerlijk om met elkaar als team een drankje te drinken en te proosten op de volgende avontuurlijke dag die komen gaat. 
Het decor van de Belgische Ardennen is ideaal, de faciliteiten zijn perfect en met een vakantiewoning (of een groepsaccommodatie) in de Ardennen als verblijfplaats is het verhaal compleet. Zo kan de verscheidenheid aan activiteiten in deze regio nog beter ontdekt worden en hoeft u geen nee te zeggen tegen activiteiten die niet meer passen binnen uw volle dagprogramma, maar waar wel uw voorkeur naar uit gaat. De Ardennen is een groot gebied dat vele mogelijkheden kent wat buitensport betreft. Het zou toch zonde zijn als u daar, samen met uw team/bedrijf/collega’s, niet grondig gebruik van zou maken. Ardennen Actief helpt u mee in uw zoektocht naar zowel een passend activiteitenaanbod als een geschikte verblijfslocatie die geheel aan uw persoonlijke wensen voldoet. Wij bieden huizen aan in verschillende groottes en prijsklassen, van grote, charmante groepshuizen tot luxe hotels. Geef ons uw voorkeur aan en wij gaan op zoek naar een passende locatie met leuke activiteiten die meestal dicht in de buurt zijn.


Teambuilding in de Ardennen is grensverleggend

Wanneer men denkt aan een bedrijfsuitje of een teambuilding in de Ardennen wordt er al snel gedacht aan de meest bekende, sportieve outdoor bedrijvigheid. Natuurlijk is deze regio de geschikte plek voor fanatieke mountainbikers, quad rijders en kanovaarders, echter zijn er steeds meer nieuwe, sportieve activiteiten in opkomst die Ardennen Actief voor u verzameld heeft. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste, unieke outdoor activiteiten en sporten. Wat dacht u van lasergamen in ongerepte bossen? Of rotsklimmen tot grote hoogte langs een metalen kabel (klettersteig). Doe mee met uw team aan een challenge parcours, de ultieme uitdaging in de Ardennen voor iedereen die zijn grenzen wil verleggen. Of leer hoe als team kan overleven in de natuur door te bushcraften. Kortom: Zoekt u samen met uw team naar spanning, uitdaging en avontuur?! Ga dan voor een teambuilding in de Ardennen met verblijfsaccommodatie om zo meer activiteiten te kunnen beproeven in dit geweldige landschap.

Kortom: Zoekt u samen met uw team naar spanning, uitdaging en avontuur? Wilt u een buitengewoon
origineel evenement boeken waarbij ‘variatie’ en ‘voor ieder wat wils’ de kernbegrippen zijn? Ardennen
Actief is op de hoogte van de meest nieuwe, sensationele outdoor activiteiten en sporten.
Omdat wij met ruim 200 partners samenwerken is het bijna altijd mogelijk om uw bedrijfsuitje geheel
op maat te maken. Nergens anders worden uw wensen zo compleet ingevuld en tot een evenement
omgevormd dan bij ons. Ardennen Actief onderscheidt zich van andere aanbieders door
outdoor activiteiten aan te bieden die zelfs online niet te vinden zijn! Bent u nieuwsgierig geworden
naar ons aanbod? Boek dan nu uw evenement en wij verzekeren u dat uw medewerkers nog
lang zullen napraten over de uitzonderlijke teamdag!


Ardennen Actief meer dan sportieve activiteiten alleen

Ardennen Actief is niet alleen zeer bedreven in het aanbieden van sportieve outdoor activiteiten, zij laten u ook kennismaken met het adembenemende, rustige natuurschoon dat de Ardennen te bieden heeft. Een aantal leuke workshops die gegeven worden in deze prachtige omgeving zijn bijvoorbeeld een djembe workshop, waar u kunt swingen met trommels of een roofvogel workshop waarbij er kennis gemaakt kan worden met de beste jagers van het vogelrijk en waarbij professionele valkeniers graag laten zien wat zij allemaal kunnen met de roofvogels, ook bij nacht!
Zoekt u een buitengewoon, sportief of creatief bedrijfsuitje of teambuildingsdag en vindt u het lastig om een goede keuze te maken in de verscheidenheid aan activiteiten die de Ardennen u biedt? Ardennen Actief helpt u mee in uw zoektocht binnen het activiteitenaanbod van outdoor sport-en spelbeoefening voor uw teambuilding. Naast het meedenken over uw verblijf en activiteitenprogramma, kan Ardennen Actief u ook informeren over bijkomende zaken zoals de verhuur van uw uitrusting, het vinden van geschikte eetgelegenheden in de buurt van uw accommodatie en andere toeristische informatie die voor u van belang kunnen zijn. Ook het laten bereiden van een eenvoudige lunch of een uitgebreide barbecue op uw locatie behoort tot de mogelijkheden. We werken samen met lokale traiteurs die ons voorzien van geweldige producten. We verzorgen typische Ardeense barbecues (varken aan het spit!) of een driegangen diner met allure. Liever een wat persoonlijkere benadering binnen uw team en een intieme sfeer? Een thuiskok in uw groepsaccommodatie zorgt ervoor dat uw gezelschap onbezorgd kan genieten van kwaliteit en aandacht. Informeer naar de mogelijkheden voor catering en barbecue!

Top activiteiten van Ardennen Actief

Klettersteig
Een veilige en toegankelijke manier om elkaar te leren kennen onder spannende omstandigheden is onze activiteit ‘via ferrata’ of klettersteig. Dit is een techniek om gezekerd langs een stalen kabel een rotswand te beklimmen. In het hartje van de Ardennen vind je prachtige rotswandformaties waar jullie je een weg omhoog kunnen banen, zonder dat daar extreme kracht of uithoudingsvermogen voor nodig is. Moedig elkaar aan, geef elkaar tips en aanwijzingen terwijl jullie als team een enorme prestatie leveren op flinke hoogte. Het schitterende uitzicht is de mooiste beloning.

Mountainbiken
De Ardennen zijn het walhalla voor de mountainbikers; ongerepte bossen, verlaten single-track-paadjes, ondiepe beekjes waar je doorheen kunt fietsen, en een glooiend landschap waarin je voortdurend afwisselt tussen klimmen en dalen. Wij kunnen voor uw groep de mooiste routes aanbieden, met uitstekend onderhouden mountainbikes, eventueel met een gids, net wat jullie willen. Na afloop spoel je de modder van jullie gezichten en deel je onder het genot van een drankje de mooiste avonturen met elkaar.

Bushcraft
Bushcraften is de kunst van het (over-)leven in en mét de natuur. Van onze wildernis-expert leren jullie technieken om vuur te maken zonder lucifer; een shelter te bouwen van natuurlijke materialen, een rookoven te bouwen of een lepel te snijden uit vers hout. Vergeet je telefoon, je computer en je verwarmde kantoor; leer samenwerken in de natuur, en ervaar hoe mooi het is om gezamenlijk een basiskamp te bouwen en een maaltijd te bereiden uit de ingredienten die in het bos te vinden zijn. Uit de comfort-zone, in de buitenlucht. Onze klanten zijn enthousiast over deze activiteit, het brengt mensen samen en er komen onverwachte kwaliteiten naar voren van collega’s. Ideaal voor een gemeleerd gezelschap waarin de fysieke capaciteiten wat verder uit elkaar liggen. Hier kan immers iedereen aan meedoen!

Lasergamen
Outdoor lasergamen, ofwel laserschieten, is ontzettend “hot” binnen de actieve teamspelen. Het grote voordeel is dat deze activiteit overal uitgevoerd kan worden, in de directe omgeving van jullie verblijfplaats. Jullie hoeven als groep dus niet te verplaatsen, deze activiteit komt naar jullie toe! Na een duidelijke
instructie van een professionele instructeur krijgt u een hightech laserpak aan met daaraan
een ultramoderne gun gekoppeld. Vervolgens worden de pakken geactiveerd en kan het spel van
start gaan. Lasergame is een spannend teamspel wat wordt gespeeld in twee of meer teams. In
een woeste, grillige omgeving is het de kunst om zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen.
Is uw team op zoek naar strijd en spanning in de buitenlucht, gecombineerd met samenwerking en bondgenootschap?
Dan is lasergamen in de bossen van de Ardennen een geschikte activiteit voor uw bedrijfsuitje.

Quad rijden
Voor wie de Ardennen op een originele manier wil ontdekken, bieden wij quad tochten aan. Van ritjes van een uur voor
beginners, tot ruige tochten van drie uur, zeer technisch, voor de onvermoeibare quad-chauffeur. Negentig procent van de tocht is off-road, over modderige bospaden en rotsachtige veldweggetjes. Geen race, niet scheuren, wel avontuurlijk en uniek. Iedereen met een rijbewijs B kan mee, er is ook plaats voor een passagier. Let op; er kunnen maximaal 6 quads tegelijk de weg op, dus niet geschikt voor heel grote groepen. Wij maken er graag iets speciaals van; een pauze bij een chocoladefabriek of een bierproeverij,
natuurlijk na afloop van de rit!


Voorbeeldprogramma met 1 overnachting

Dag 1
11 uur aankomst bij de accommodatie in de Ardennen
12 uur uitgebreide, goed verzorgde lunch
13 uur start eerste activiteit: kies bijvoorbeeld voor mountainbiken, kajakken, klettersteig, bushcraft of teamgames.
17 uur borrel bij het kampvuur
19 uur diner met volop keuze uit verschillende mogelijkheden, van eenvoudige bbq tot luxe meergangen menu met bijpassende wijnen of streekbier
21 uur avondprogramma; bijvoorbeeld onze succesvolle casino-avond geleid door echte croupiers

Dag 2
09 uur ontbijt
10 uur start tweede activiteit: kies bijvoorbeeld uit lasergamen, challenge parcours, een roofvogelworkshop of een GPS-wandeling
13 uur afsluitende lunch
14 uur vertrek naar huis

Dit programma met 2 outdoor-activiteiten, 1 overnachting en 4 maaltijden is al mogelijk vanaf 200 euro per persoon.


Wij regelen het perfect passende bedrijfsuitje voor uw team

Vindt u het als onderneming lastig om een thema te verzinnen voor uw teambuildingsdag of bedrijfsuitje en kunt u wel wat inspiratie gebruiken? Geef de verzorging van uw evenement dan volledig over aan ons en wij maken uw bedrijfsfeest, jubileum of verenigingsuitje onvergetelijk door samen af te reizen naar de Ardennen! In overleg met u bedenken we het thema. Gaat u voor spanning en sensatie of heeft uw team meer behoefte aan het ontplooien van haar creativiteit? Ardennen Actief vult vervolgens het ideale plaatje voor u in. De locatie (kasteel, feesttent, chalets), de catering, de activiteiten, live muziek, animatie voor kinderen, binnen al deze onderdelen zijn wij zeer bedreven en hebben wij jarenlange kennis opgedaan. Dus bestaat uw team uit 30 of misschien wel uit 1000 personen, wilt u een basic of juist superluxe setting, met onze gedrevenheid en passie helpen wij u in het creëren van het juiste evenement voor uw bedrijf. 

Op onze website vindt u niet ons gehele aanbod van outdoor-activiteiten. Wij kunnen nog meer interessante belevenissen voor u regelen, waaronder helikoptervluchten en helikopterdroppings, waarbij u een sensationele vlucht ervaart en met huiveringwekkende snelheden raast over het landschap. Een absolute must om uw collega’s te verrassen! Een ander, leuke outdoor-activiteit is bushcraft ofwel het aanleren van overlevingstechnieken in de natuur, waarbij teambuilding, samenwerking, communicatie en echt contact centraal staan om een groepsopdracht goed te kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op voor het doorspreken van de vele mogelijkheden! 


Vanaf € 200 euro per persoon!

  Vrijblijvend advies

  Wilt u direct een advies op maat, vul dan het onderstaande formulier in.

   Vrijblijvend advies

   Wilt u direct een advies op maat, vul dan het onderstaande formulier in.

   Naam *

   Telefoon

   Periode

   Email *

   Aantal personen