Wij vinden voor u de leukste activiteiten en huisjes in de Ardennen – zonder extra kosten

Huis of groepsaccommodatie huren

 
Huisje huren Ardennen
Huisje huren Ardennen
Huisje huren Ardennen
 

Een vakantiehuisje of een groepsaccommodatie huur je ook gewoon via Ardennen Actief. Van charmante chaletjes en luxe villa’s tot groepshuizen die van alle gemakken zijn voorzien.

Wij zijn voortdurend op zoek naar de mooiste locaties en hebben inmiddels een bestand opgebouwd van vakantiehuizen en groepsaccommodaties die wij goed vinden. Wat vinden wij goed? Het belangrijkste is de locatie; verblijven in de natuur, in een groene, rustige omgeving werkt inspirerend en onstpannend. Dus geen verblijf langs een drukke weg, maar wel een ruime tuin met bbq en vuurkorf met een paadje naar een bos of een meer.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan comfort en netheid. De tijd van stapelbedden en gedeelde douches is echt voorbij. Wij gaan voor jullie op zoek naar een accommodatie met schone, ruime kamers, goede bedden en eigen sanitair. Zo hoef je echt alleen maar te ontspannen. Na een actieve dag in de buitenlucht wil je graag terugkeren in een warm, gezellig vakantiehuis of hotel waar je kunt chillen in de wellness of een boek kan lezen bij het haardvuur. Ga je met je bedrijf of vriendengroep op pad? Dan is het ook fijn als je een grote gezamenlijke ruimte hebt waar je bij elkaar kunt komen voor een spelletje, een hapje en een drankje. Tegelijkertijd is het prettig als je je even kan terugtrekken op een kamer die van alle gemakken is voorzien.

We hebben gelukkig heel veel mogelijkheden om jullie de accommodatie te bieden die precies bij jullie wensen past. Heel veel huizen en groepsverblijven hebben wij zelf bezocht om te checken of de details echt kloppen en daarbij is het niet alleen ‘look en feel’, maar ook de kwaliteit van de locatie, de inrichting en de mogelijkheden in de buurt. Ga je graag zelf koken? Dan hebben we een huis met een perfect ingerichte keuken. Wil je tijdens je teamuitje ook vergaderen of brainstormen? Dan bieden we je een accommodatie met vergaderzaal en beamer. Wil je écht totaal ontspannen? Dan is een sauna, jacuzzi en verwarmd binnenzwembad een must.

Geef hieronder je voorkeuren door en wij gaan op zoek naar een passende locatie. Leuke activiteiten zijn altijd in de buurt.
O ja, omdat we bij veel (groeps-)huizen korting kunnen krijgen, betaal je nooit teveel.

    Vrijblijvend advies

    Wilt u direct een advies op maat, vul dan het onderstaande formulier in.