Wij vinden voor u de leukste activiteiten en huisjes in de Ardennen – zonder extra kosten

Over ons

 
Over ons
Over ons
over ons
 

Wij zijn Karin & Derek en Friso & Heleen, twee bevriende Nederlandse stellen met jonge kinderen die de grote stad verruilden voor de rust en ruimte van de Belgische Ardennen. Daar werkten we geruime tijd in de buitensport: gezamenlijk hebben we zo’n twintig jaar ervaring in de organisatie van outdoor-activiteiten.

Kennis van de streek

We kwamen erachter dat het voor sportieve bezoekers van deze regio best lastig is om een leuke activiteit te vinden in het enorme aanbod. Waar vind je de beste klimlocaties, de mooiste grotten, de goedkoopste quads, de avontuurlijkste kanoroutes? Wij weten het. Juist voor de verschillende groepen (families, vrienden, collega’s, studiegenoten) is het lastig activiteiten te kiezen waar iedereen blij van wordt. En daar hebben wij nu juist onze specialiteit van gemaakt.

Werkwijze

Met ons netwerk en de kennis van de omgeving lukt het altijd om een geschikt programma samen te stellen voor een scherpe prijs. Wij zijn het eerste bedrijf dat echt álle activiteiten in de Ardennen samenbrengt en vergelijkt. Wij horen van u wat de wensen zijn, en met die informatie gaan wij aan de slag. Wij doen direct zaken met de vele aanbieders van outdoor-activiteiten. U kunt geboekte activiteiten meestal ter plaatse afrekenen. In ruil voor de tijd die wij steken in planning, administratie en klantcontacten, krijgen we van  deze bedrijven een percentage van de omzet. Zo houden wij er ook iets aan over, terwijl u nooit een cent meer betaalt 🙂

Huisjes en workshops

Ons bestand van vakantiewoningen wordt steeds groter! We vinden voor u een geschikt vakantiehuis of een mooie groepsaccommodatie. Wij brengen u in direct contact met de eigenaar; u betaalt dus geen extra bemiddelingskosten. Daarnaast bieden we verschillende creatieve workshops aan.
De positieve reacties op onze werkwijze bevestigen ons vermoeden; doordat wij alles regelen, hoeft u alleen maar te gaan genieten van de leukste activiteiten.

Daarom graag tot ziens in de Ardennen!

Heleen, Friso, Karin en Derek

 

Nombre d’entreprise: 69011 066506
TVA: 08 36 723 978
Bank: BNP Paribas
IBAN: BE95 0016 9561 4358  t.n.v. Ardennenactief
BIC: GEBA BE BB

    Vrijblijvend advies

    Wilt u direct een advies op maat, vul dan het onderstaande formulier in.