Wij vinden voor u de leukste activiteiten en huisjes in de Ardennen – zonder extra kosten

Bedrijfsuitjes en teambuilding in de Ardennen

20
dec
2017

Challenge Parcours in de Ardennen

gezellige gezamenlijke ruimte in een groepsaccommodatie voor grote groepen in de Ardennen, nabij Francorchampsbar in groepsaccommodatie Ardennen sfeervol en uniekslaapkamer groepsaccommodatie Ardennen Francorchamps sfeervol natuursteen

Ardennen Actief heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het organiseren van unieke bedrijfsuitjes en -evenementen. Ben je op zoek naar een onvergetelijk avontuur voor je collega’s? Met jouw budget stellen wij het perfecte programma samen. Sportieve en uitdagende activiteiten die we afwisselen met ontspanning, gezelligheid en goed eten en drinken op de mooiste locaties in de Ardennen. We nemen je al het werk uit handen door alles te regelen: van een passende accommodatie en toffe buitensport avonturen tot volledige catering. Jij hoeft alleen maar te gaan genieten van teambuilding in een ontspannen sfeer.

De mogelijkheden voor bedrijfsuitjes en teambuilding

De Ardennen zijn in elk seizoen dé plek voor het echte buitenleven. Hier is de natuur nog ruig, de bossen nog ongerept en we kunnen letterlijk alle kanten op met jouw groep. Wij verlaten graag de gebaande paden om jouw team een authentieke back-to-nature belevenis te geven.

We hebben zeer enthousiaste reacties ontvangen op onze programma’s die zich richten op samenwerken in de buitenlucht, afgewisseld met samenzijn in een warme sfeer terwijl je geniet van allerlei lokale lekkernijen. Hoe kan je bedrijfsuitje eruit zien? Hier een paar mogelijkheden om een idee te krijgen:

We beginnen met een challenge parcours in een oude steengroeve. Overwin je angsten en verleg samen je grenzen door rotswanden te beklimmen, hangbruggen over te steken, te abseilen en vlieg aan je klimgordel langs een kabel naar beneden aan de tokkelbaan. Je neemt gegarandeerd spannende verhalen mee naar huis. Iets te heftig? Dan nemen we jullie graag mee het bos in om van een lokale expert survivaltechnieken te leren. Vergeet je veilige leven met telefoon en de pizzabezorger, maar leer elkaar opnieuw kennen in omstandigheden die basic zijn en andere skills vragen. Bouw samen een houten fort, strijd in teams om de winst in het karabijn- en boogschieten, en probeer elkaar te vlug af te zijn in puzzelopdrachten. De activiteiten zijn gekoppeld aan de volgende persoonlijke eigenschappen: kracht, precisie, creativiteit, souplesse en snelheid. Naast heel veel plezier, krijg je een frisse kijk op ieders kwaliteiten. Genoeg om ’s avonds over na te praten bij het kampvuur onder het genot van een lokaal gebrouwen biertje of een warme chocolademelk.

Wil je meer informatie over bedrijfsuitjes en teambuildingsactiviteiten in de Ardennen?

Mail ons of Contact opnemen

Meer zin in adrenaline en snelheid? Stap op een quad en rij met onze instructeur naar plekken die je anders nooit kunt bereiken. Trek wel oude kleren aan, want quadrijden heeft moddergarantie. Meer zin om zelf te trappen? Volg de downhill-clinic en leer van de pro de technieken om op een speciale mountainbike een steile helling af te fietsen. Thrillseekers kunnen helemaal los.
Wie niet bang is in het donker duikt een grot in. Help elkaar door de smalle gangen en geniet van de wereld onder de grond. Hier lijkt de tijd stil te staan, je ziet elkaar eens in een totaal andere setting. Een spannende uitdaging die speleologie genoemd wordt en die we op elk niveau kunnen aanbieden.

Rustiger kan ook: volg een GPS-speurtocht, of old skool: probeer je route te bepalen aan de hand van kaart en kompas. Wandel door het bos met een bioloog en leer alles over eetbare planten, bijzondere paddenstoelen en volg de sporen van de herten en everzwijnen.
Je kunt je collega’s laten kiezen tussen activiteiten of we maken een wisselprogramma, zodat er voor ieder wat wils is. Bovenstaand is maar een greep uit de outdoor activiteiten die onderdeel kunnen zijn van jouw bedrijfsuitje. We kunnen nog meer kanten op: van teambuilding met paarden en roofvogelworkshops tot helikopterdroppings. Laat ons weten hoe jouw perfecte bedrijfsuitje eruit ziet en wij gaan aan de slag.

Proeven, ruiken, eten, drinken in de Ardennen

Wat is er lekkerder dan na een inspannende buitenactiviteit bijkomen met goed eten en drinken? Onze ervaring is dat het enorm gewaardeerd wordt als je collega’s direct na hun teamprestatie verrast worden met een goeie lunch of een Ardeense (winter-) barbecue op locatie. Wij zorgen voor cateraars die werken met lokale producten en je trakteren op een bier- en kaasproeverij op elke plek die je maar wilt. In het bos, bij een originele jagershut rond het kampvuur of in jullie groepsaccommodatie of vakantiehuis. We weten in de Ardennen goed hoe het Bourgondisch leven eruit ziet en laten jullie graag meegenieten van al het lekkers dat deze streek te bieden heeft.

Wellness en leuke avondprogramma’s

Na een mooie dag in de buitenlucht en een goed diner kunnen wij ervoor zorgen dat jullie kunnen ontspannen in luxe. We hebben verschillende groepshuizen en topaccommodaties waar zwembad, sauna, jacuzzi en stoombad aanwezig zijn. Daarnaast de mogelijkheid om een professionele (sport-) masseur langs te laten komen.

Wil je met je collega’s een leuk avondprogramma waarin een spelelement terugkeert? Dan is onze casino avond met echte croupier een aanrader. Of geef een spannende draai aan jullie teamuitje en laat ons een nachtdropping of fakkeltocht organiseren.
Vanzelfsprekend slapen jullie als roosjes en kunnen wij ervoor zorgen dat er de volgende ochtend een goed ontbijt klaar staat.

Neem snel contact met ons op en we maken er iets moois van.Mail ons of Contact opnemen

Wil je weten wat anderen van ons vinden?

Check ook vooral de enthousiaste reacties in ons gastenboek van de groepen die jullie voorgingen.

Tot in de Ardennen!

Reacties

reacties